Golden Curcuma Latte

 

Curcuma este o planta înrudită cu ghimbirul și reprezintă de fapt un gen din care fac parte in jur de 100 de specii de plante perene, din familia Zingiberaceae. Este originara din sudul Asiei si nordul Australiei și este folosită în special  în India, de peste 4000 de ani, datorită proprietatilor sare terapeutice.

Turmericul este o specie de curcuma, și este cunoscut si sub denumirea de sofran indian.  Turmericul este un condiment cu o culoare galbenă inconfundabilă și cu multe efecte benefice asupra sănătății noastre. Are proprietăți antiinflamatorii, antioxidante, ne întărește sistemul imunitar și promovează digestia.

Turmeric pudră

Scorțișoara este un condiment cu o aromă inconfundabilă, are o istorie lunga, atat ca un condiment cat și ca medicament datorită beneficiilor pentru sănătate pe care le aduce.
Este obținută din coaja al arborelui de scortisoara, fiind disponibila sub forma tubulara sau pulbere, are un efect antioxidant de necontestat, susține sistemul imunitar și digestia, contribuie la vitalitate și energie și ajută la menținerea unui sistem cardiovascular sănătos.

Scorțișoara noastră aromată

Ghimbirul este condiment care poate fi folosit în bucătărie, se spune ca ar avea o multime de beneficii pentru sănătate și este folosit de mii de ani in medicina traditionala, deoarece acționează ca un antioxidant puternic și susține sistemul nostru imunitar.

O radacina de ghimbir contine aproximativ 12% vitamina B6 si tot atat magneziu, 9% potasiu, 6% vitamina C, 5% fosfor si 4% zinc. O suta de grame de ghimbir contine aproximativ 80 de kilocalorii si 1,7 grame de zaharuri.

Rădăcina de ghimbir

 

Acum toate aceste super-alimente să găsesc într-un mix inedit, îmbogățit cu lapte de orez,  ideal pentru a prepara un latte plin de antioxidanți cu care să îți începi ziua și să-ți stimulezi  sistemului imunitar: Golden Curcuma de la Nature`s Finest

Golden Curcuma – Nature`s Finest

 

Cine îl poate consuma?

-oricine dorește un înlocuitor de cafea sănătos, natural

-toți cei care sunt obosiți și au nevoie de mai multă energie

-oricine dorește să-și consolideze sistemul imunitar

Curcuma Latte

Curcuma Latte

Ce conține:
Praf de orez, turmeric, zahăr de cocos, scorțișoară, ghimbir. Poate conține urme de gluten, nuci și susan.

Vă dorim un weekend minunat!💛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *