Am ajuns si in a cincea zi de meniu complet fara gluten, in care ti-am pregatit, alaturi de nutritionistul nostru, sugestii de mancare pentru o dieta specifica bolii celiace.
Daca vrei sa vezi si sugestiile din zilele precedente, te invitam aici:
Pentru astazi iti recomandam:
- Mic dejun
100g Hummus, 50g feta, 3-4 rondele de orez expandat, 200g sticks-uri de legume
- Gustare
3-4 pătrățele de ciocolată cu conținut mare de cacao
- Pranz
130g cotlet de porc la tavă cu 300g legume: dovlecei, ardei, vinete, ceapă, roșii
- Gustare
un iaurt grecesc 2% 125g
- Cina
Cous-cous din porumb în stil marocan – o porție, a cărui rețetă o găsești aici.
Pofta buna!
A-ți venit cu idei minunate,meniurile sunt diversificate de la o zi la alta,deci doar să cumpărăm ce avem în listă și să trecem la gătit .Mulțumesc.