Meniu complet fara gluten – prima zi

Astazi incepem o serie dedicata celor care sunt intoleranti la gluten si le oferim cate o sugestie de meniu cu preparate delicioase si perfecte pentru dieta specifica bolii celiace pentru fiecare zi.

Iata sugestia noastra pentru prima zi a saptamanii:

  • Mic dejun

2 ouă fierte, 50g telemea, 200g legume proaspete, 2-3 crackerși fără gluten

  • Gustare

Un iaurt grecesc 2% cu o linguriță de semințe de dovleac

  • Pranz

– 150g piept pui gătit la grill sau cuptor, 200g orez integral gătit cu legume, 100g mix de salată verde cu roșii

– dressing: o linguriță ulei de măsline și zeamă de lămâie

  • Gustare

200g de cireșe

  • Cina

300ml supă cremă de linte cu 1-3 crackerși fără gluten

Pofta buna!

Stai pe-aproape, revenim cu meniul pentru maine! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *