Meniu complet fara gluten – a doua zi

Continuam sugestia noastra de meniu saptamanal fara gluten, creat impreuna cu nutritionist-dieteticianul Ioana Popa, dedicat celor care sufera de boala celiaca, cu a doua zi a saptamanii.

  • Mic dejun

Porridge cu fructe și nuci: 50g fulgi de cereale fără gluten, 200ml lapte, o linguriță miere, o banană

  • Gustare

100g sticks-uri de morcovi și 30g nuci caju crude

  • Pranz

Paste cu sos de roșii și curcan: 80g paste de orez sau porumb, 80g piept de curcan, 100ml sos roșii, o linguriță ulei de măsline, condimente

  • Gustare

2-3 caise

  • Cina

Salată cu ton și fasole: o conservă ton în suc propriu, 150g fasole fiartă, 200g legume/salată, o lingură de ulei măsline

Pofta buna! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *